Verwarming in Waalwijk kapot?

In Waalwijk en in de omgeving van Waalwijk zijn wij uw specialist op het gebied van verwarming. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goed verwarmd huis is. Onze specialisten adviseren, installeren en onderhouden uw installaties. Of het nu gaat om uw leidingwerk, uw verwarming of het plaatsen van een nieuwe HR ketel, wij staan voor u klaar in de regio Waalwijk. Dankzij onze specialisten met jarenlange ervaring zijn wij in Waalwijk inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van verwarming.

Diensten op het gebied van verwarming

Het is belangrijk dat uw centrale verwarming naar behoren functioneert, u zult het pas missen als het er niet meer is. Voor veel mensen is het vanzelfsprekend dat de verwarming naar behoren werkt, hierdoor vergeten ze hoe belangrijk onderhoud is. Slecht onderhoud van uw installaties kan leiden tot storingen en lekkages. In Waalwijk en omgeving bieden wij u vakkundig onderhoud aan. Hiermee kunt u de levensduur van uw ketel en verwarming verlengen. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een van onze onderhoudscontracten. Een specialist van ons komt periodiek bij u langs om uw ketel en verwarming te controleren op mankementen. Als wij een probleem tegenkomen lossen wij deze zo spoedig mogelijk voor u op.

U kunt niet alleen voor onderhoud bij ons terecht. Wij zijn ook gespecialiseerd in het installeren van ketels en radiatoren. Onze specialisten zijn breed opgeleid en maken gebruik van de modernste technieken. Laat uw oude CV ketel vervangen door een energiezuinige HR ketel. Dit is een milieubewuste investering, met gunstige gevolgen voor uw energierekening.

Contact met uw specialist

Wilt u meer weten over de diensten die wij u in Waalwijk kunnen aanbieden? Of heeft u met spoed een specialist voor uw verwarming nodig? In Waalwijk en in de wijde omgeving van Waalwijk staan onze vakmannen voor u klaar. U kunt ons bereiken door te bellen naar 013 - 799 90 99. Eén medewerker van ons staat u dan graag te woord. Daarnaast kunt u ook met ons in contact komen door onderstaan contactformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond
E-mail
Telefoon