CV lekkage in Tilburg

Uw CV ketel lekt water en u bent op zoek naar een snelle oplossing van het probleem. de door ons aangedragen professional komt in Tilburg en omgeving direct in actie bij CV lekkage! Wij sporen het CV lek op middels een grondige inspectie. Lekkage kan natuurlijk herkend worden aan vochtplekken rondom onderdelen van uw centrale verwarming, maar ook roest kan een teken van lekkage zijn. De oorzaak ligt niet per se bij de ketel zelf. Regelmatig is het expansievat, een radiator of een leiding de boosdoener. Er zijn verschillende onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat het afgesloten systeem water lekt en daardoor niet goed meer functioneert. Onze CV experts komen bij u langs in Tilburg en zorgen dat het probleem snel wordt opgelost.

Kosten door een lekkende CV ketel

Zoals gezegd is centrale verwarming een gesloten systeem. Er is een bepaalde hoeveelheid water nodig en de druk moet stabiel zijn. Door verlies van water verandert dit en kan het beoogde rendement niet meer behaald worden. Dit merkt u ook doordat u meer moet stoken om het warm te krijgen. Wacht niet te lang met reparatie van CV lekkage: naast kosten voor verdere beschadiging kunnen ook de stookkosten hoog oplopen.

 

24-uurs spoedservice!

Een CV lekkage moet zo snel mogelijk opgelost worden. In sommige gevallen functioneert de centrale verwarming namelijk helemaal niet meer. U kunt ons met een dergelijk spoedgeval altijd bereiken. Onze monteurs staan 24 uur per dag klaar om uw lekkage te verhelpen. Bel ons via 0800 255 3733, voor spoed of een afspraak. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Tilburg om het probleem op te lossen!