Totaalinstallatie in Tilburg

de door ons aangedragen professional in Tilburg is niet alleen de specialist op het gebied van verwarming, maar ook een erkend installatiebedrijf. Wij verzorgen niet alleen de installatie van uw CV ketel, maar kunnen het complete water- en gasleidingsnetwerk aanleggen. Of het nu gaat om de verwarming in een bedrijf of woonhuis, onze experts staan altijd klaar om u te helpen.

De voordelen van totaalinstallatie: alles in 1 pakket

Bij nieuwbouw of renovatie van een woonhuis of bedrijfspand is installatie van gas en waterleidingen een belangrijke stap. Gedegen aanleg kan veel problemen in de toekomst voorkomen. Het plaatsen van de juiste aansluitingspunten en het kiezen van het goede formaat leiding is nog geen sinecure.
Logisch dus dat u dit liever aan een echte expert overlaat! de door ons aangedragen professional uit Tilburg realiseerde al talloze totaalinstallaties. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Snelle, efficiënte en vakkundige installatie door een gerenommeerd installatiebedrijf
  • Levering, installatie en onderhoud door één expert
  • Garantie op het geleverde werk en de materialen
  • Eventueel aansluitend de installatie van het gasnet

Advies bij energiebesparing

Of het nu gaat om zakelijke of particuliere installaties, er zijn veel manieren om energie te besparen. De aanschaf van een energiezuinige ketel is daar een van. Maar er is meer. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om uw leidingen te laten isoleren? Zo gaat er nog minder warmte verloren. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor u! Het kan namelijk behoorlijk wat schelen op de maandelijkse energierekening.