CV service in Tilburg

Heeft u inmiddels twee truien aan en komt er alleen maar ijskoud water uit de kranen? Een kapotte ketel of CV storing is ontzettend vervelend en u wilt natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Als het herstarten of bijvullen van het systeem geen zin heeft kun u het beste een CV monteur inschakelen. de door ons aangedragen professional biedt in de omgeving van Tilburg razendsnelle CV service. Onze vakmannen staan klaar om uw storing of defect op te lossen. Zo zit u er binnen de kortste keren weer warmpjes bij.

Gebruik onze spoedservice

Onze monteurs zijn thuis in hun vak en kunnen vrijwel alle merken en CV ketel modellen repareren. Om u te allen tijde van dienst te zijn hebben wij bovendien een spoedservice in het leven geroepen. Deze kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bellen. Wanneer u ons CV service nummer belt zorgen wij dat er zo snel mogelijk een CV monteur op de stoep staat. Deze voert een grondige inspectie uit en verhelpt uw CV probleem. Indien nodig kunnen wij op korte termijn uw CV ketel vervangen.

Bel ons voor CV service op 0800 255 3733. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u ons contactformulier invullen.