CV storing in Tilburg verhelpen

Heeft u last van een CV ketel die lawaai maakt? Slaat de verwarming niet aan? Of heeft u geen warm water meer? Dit kan allemaal duiden op een CV storing. Meestal is een storing slechts tijdelijk en kan deze gemakkelijk opgelost worden. U kunt bijvoorbeeld zelf proberen om uw systeem opnieuw op te starten, of om het waterniveau bij te vullen. Centrale verwarming heeft een bepaalde druk nodig om goed te kunnen functioneren. Is het probleem hiermee niet opgelost? Of lukt het u niet om de oorzaak te herleiden? Schakel dan een CV monteur van de door ons aangedragen professional in. Wij staan in de regio Tilburg voor u klaar om CV storing snel te verhelpen.

CV uitgevallen?

Als uw ketel uitgevallen is kunt u het apparaat resetten. Mocht dit het probleem niet oplossen, dan kunt u aan een code op het display vaak zien wat de aan de hand is. Aan de hand van deze foutmelding kunt u achterhalen wat het probleem is. Het is verstandig om de code te noteren wanneer u onze CV monteur wilt inschakelen. Wij hebben ervaring met allerlei merken en soorten CV ketels en kunnen dan waarschijnlijk al herleiden waar het probleem vandaan komt.

Meer informatie over storing bij specifieke merken:

 24/7 bereikbaar in Tilburg

Om zo snel mogelijk van CV storing verlost te zijn moet u in Tilburg bij de door ons aangedragen professional aankloppen. Wij bieden namelijk spoedservice die dag en nacht bereikbaar is. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 0800 255 3733. Om een afspraak voor inspectie of reparatie in te plannen kunt u ook ons online contactformulier invullen.